Wednesday, October 14, 2009

Miting miting and miting

Salam to all.
Slamat exam kpd bebudak form 4. Slamat bakal exam kepada bebudak form 5. Hehe..
At this particular moment aku ngah miting kat kl. Sangat lama miting kali ni. Wargh tension! So aku memblogging menggunakan hp aku yg separa canggih ni je. Ntah bper la bil ujung bulan ni.
Byk gak benda bes dan x bes yg jd pas aku blk dr quality hotel last 2 weeks. Bengkel intvw,result jpns bebudak form 5 meletop,jamuan2 and helping out 4 surprise birthday party cik sal kita.
Yg xbes pun ada. Sakit gusi (ada ulser) dan aku br je g klinik pas seminggu sakit. Huhu i am being unfair to myself.
Anak2 murid aku plak ngah berfesyen botak skang. Xpelah. Ensem jugak korg sumer.
Skng ngah planning utk jamuan prs pulak. Hopefuly best jugak nanti!

Ps-btw aku jumpe chef ensem kat hotel yg aku duduk ni. Waah :-D !!

(mungkinkah dia gay?)

2 comments:

cikgu airin said...

bile ade kat sekolah ni? lamo dah tak kumpul duit kite. anyway, esok akak nak poie cherating, wooohoooo!

cik farah said...

esok saya lak ke cherating
yeahaa!!!

(jawabnye meeting underground kita next week la jadinya)