Wednesday, November 25, 2009

aku dah ade laptop baru!!!

aritu tulis pakai hp..arini tulis pakai laptop baru!!!

my new ASUS! My new baby :)

Windows 7 (sangat best)
14" skrin
ATI Radeon HD 4570 Graphic card
4 GB RAM
320GB HDD
Altec Lansing Speaker
Smart Logon with facial detector (x try lagi)
dan macam2 lagi spec yang bahasanya hanya abang aku je paham

AKU SANGAT CINTAKAN LAPPY BARU INI!!!

Mungkin patut letak nama macam laptop adik aku?

Mr, Asus? Hrmmm...

Tq so much Mr Abang sebab belanja our fare from Sri Petaling to Hang Tuah to Jln Imbi
Tq sbb paham mcmane minda kakngah berfungsi bila nak beli electronic gadjets
Tq for bringing me to my senses that I didnt buy the pretty laptop with colorful exterior but extremely useless
Tq atin n awie sebab teman
Tq alang sbb blanje kat secret recipe pas aku ngan abg blanje dinner di kedai yang pekerjanya pun taktau nama
LAst weekend was superb! (aku pun da pandai berenang sket, haha)

SLAMAT HARI RAYA AIDILADHA TO ALL (raya kedua aku dah duty warden balik..wuuu)

ps- bestnya main game kat Mr. Asus nie. haha

3 comments:

-yzd- said...

laptop name?
few suggestions :D
1)robbolapcop
2)lapinator
3)pint sized pranksta
4)techie antics
5)sputnick
6)kalau nak lagi patriotik,1laptop

siti ariesha said...

when it comes to 'mule pandai berenang' itue sgt menarik....

cik farah said...

yzd : yg part patriotic tu really got me. haha.my bro gave me lots of southpark, btw and penah tak tgk citer 'weeds'? kinda awesome (hot pot dealer)

poland: kenapa nama u siti ariesha?