Sunday, May 30, 2010

May is the month for cakes, and sunburn too

Salam bersalam salam salaman...

Ape kabar kah semua? Aku baru je memakan lunch yg sgt SEDAP hasil masakan sendiri di tengahari Ahad yg syahdu cuacanya. Nak makan kat luar tekak tak nak terima pulak. Susah betul mempunyai seorang tekak yang tidak mendengar arahan. Iyelah masa aku kecik2 dulu pun selalu je sakit, gara-gara tekak dan tonsil aku yg degil nie lah. Isk isk isk...derita betul time tu. Sebulan sekali konfem doktor kat Gemencheh tu mesti happy sebab aku nie dah kira pelanggan tetap beliau, dan akan membuat kunjungan sosial yang berakhir dengan Abah mengeluarkan duit dari dompetnya. I love you Abah!

This cupcakes is just one of the cakes I received this year. See how I ravaged my own name? 
Cant resist. Too delicious! Credits to Atin, the annoying sister :p

May is the month for celebration, at least for me la. Haha.. Birthdays, Mothers Day, Teachers Day, Labor Day, Wesak Day, school holidays...wow! Because of this, kami meraikan dengan berkumpul sekeluarga di Port Dickson sambil mendera kulit saya yg super sensitif ni di tepi pantai. *strolling for 15 mins at 6.15 pm telah mendatangkan satu kecelakaan kepada kulitku. Siyut.

Still having fun though. 
Yang menyemak kat depan tu adik saya, Fikri si Form 5 yang manja. haha.

The following week pula menyaksikan kulitku dibakar oleh cahaya matahari Melaka yang sangat kejam pada jam 12.00 tengahari di Melaka Wonderland. Thanks to SASER's PTA, the trip was kinda awesome & relaxing for me and my family. Swimming like nobody's business at hotel, but Melaka Wonderland tu mcm tak siap je lagi. Haha..kinda enjoyable and good for all adrenaline junkie. I just figured out yg aku ni agak penakut.hahaha..Let me swim in a biggest swimming pool ever, but please do not push me into those slides yg menakutkan tu! haha. No piccies from my Melaka trip because we're either too lazy to bring our cameras to the pool, or it's raining during the swim, or nobody wants to play the role to be the photographer (prefer to be in the water indeed!) hahahaha.

And Hari Guru Celebration was awesome too (dont forget the word 'tiring' comes together with the word 'awesome' tu ye). The boys did everything they could, despite the time factor that always bugs us. Thanks & congrats to SASER the 8th..and ex SASERs yg datang :)

Me, with Ketua Pelajar presenting the 'Teacher with the most up-to-date gadjet'.
 Haha thanks to the 5800 I guess, and Mr Asus too.

The guys who could do magic with those strings. 
They're marvellous! (and they learn by youtube, so they said)

The most controversial pic, KU with Principal, saling suap menyuap. 
Ahaks.
(he told me not to upload this pic, sorry dear. I cant help myself!)

Through and through, I guess I had the best May in years, this year!

Happy Teachers Day to all my colleagues. 
I know we've done great job with the boys.
Keep up the good job!
And boys, thanks a lot. 
Good luck in SPM, and life afterwards. 
I've always pray for your success.

And to Oren, be nice to me. And I think I'm gonna be nice to you too. Hahaha.
Blackberry, I think u are cool! Can we fall for each other? *wink wink

2 comments:

Senorita Adela said...

sila laa bagi kredit kat saye yang bagi name kat 2-2 tu LOL

ensem laa anak murid ko ni hahaha

Cik Farah said...

yang mana satu ensem???
hahaa
mmg best kan nama blackberry ngan oren!